Over ons

HET 
VERHAAL 
GEZICHT 
SUCCES 
VAN ELIGIO

In 2019 werd Eligio de onweerlegbare Belgisch marktleider, 8 jaar nadat we onze eerste klant binnenhaalden.

Eligio werd opgericht in maart 2011. Dankzij een jarenlange marktkennis maakten wij een snelle doorstart. Op slechts 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een onderneming van om en bij de 355 medewerkers die een omzet van € 15.000.000 overschrijdt. Hiermee kroont Eligio zich tot Belgisch marktleider in de Outsourcing van receptiediensten.

Het day-to-day management wordt gedaan door Annelies Haezendonck, Hilde Vanhemelryck en Xavier Vandewiele. Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring in het domein van receptie-outsourcing. Zij waken over de goede werking van Eligio in samenspraak met het ondersteunend team en de Clusterverantwoordelijken. De basis van onze operations is de gedecentraliseerde bedrijfsstructuur van eligio. Voor de day-to-day opvolging van onze klanten wordt een eigen clusterverantwoordelijke aangesteld die de Single Point of Contact (SPOC) is. Hiermee creëren we een open communicatiekanaal met zowel onze klant als onze medewerkers.

lamp.svg

Creative approach

We try to find the best solution in any specific case

head.svg

Client-oriented

It is very important to satisfy our clients and meet their needs

not.svg

Planning

We provide a coherent plan with business steps for each client

gear.svg

Flexible

We always can correct the plan and add needed changes

bloc.svg

Affordable prices

Our services are affordable for a wide range of people

clock.svg

Support 24/7

We provide a high-quality support for each client 24/7

Maak kennis met het team van eligio

Naast onze 300 professionals die bij onze klanten aan de slag zijn als vaste en vliegende receptionisten, werkt er een heel team samen achter de schermen en ‘in the field’ om een topprestatie neer te zetten.