eligio biedt een breed gamma aan diensten

RECEPTION & OFFICE SERVICES
CONSUMER SERVICES
ELIGIO+

Samenwerken met Eligio?

De naam “eligio” is afgeleid van het Latijnse “eligo” en betekent “ik kies”. Er werd bewust gekozen voor deze naam, omdat deze perfect ons business model reflecteert: de klant kiest hoe zijn dienstverlening er moet uitzien. Eligio biedt verschillende diensten en formules aan waarin een financieel gunstige, operationeel kwaliteitsvolle, en transparante werking centraal staat.

Werken met Eligio biedt u als onderneming verschillende garanties: u werkt samen met een betrouwbare en stabiele partner met de focus op het woord partner. Communicatie en overleg met onze partners is van groot belang voor ons. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en waardevolle, langdurige partnerships.

Overtuigd? Aarzel dan niet langer en neem contact op! Wij brengen uw noden en behoeftes in kaart, en maken met plezier een voorstel op maat van uw onderneming.

Reception & Office Services

Stel zelf de modaliteiten van de dienstverlening samen. U wenst ontzorgd te worden van alle receptie-activiteiten? Of u werkt liever enkel op afroep? Met eligio als partner krijgt u een antwoord op elke behoefte.

Consumer Services

U zoekt een partner voor de organisatie van uw in-/out-bound klantendienst, of u zoekt een andere telefonie-service? Geen zorgen, eligio weet hier wel raad mee!

Eligio

De zorg heeft meer dan ooit onze steun nodig. Ze kreunen onder de druk en vaak ook onder de (administratieve) onderbemanning. Eligio implementeert haar expertise ook aan het onthaal van ziekenhuizen en medische (groeps)praktijken.

Meer informatie?

U heeft een vraag? Of u had graag meer details gekregen over een samenwerking met Eligio als uw partner?

Vul onderstaand formulier in, en we nemen binnen de 24u contact op met u!